arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up close menu

Openingstijden
Van harte welkom in het bos met de dansende bomen!
Lees meer

Sprielderweg 205
3852 MK Drie (bij Ermelo)

Het Boshuis

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet ons team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Bij mooi weer kunt u genieten op onze prachtige terrassen en bij slecht weer bij onze knapperende haard. Of u nu komt voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner: wij zijn er trots op u te mogen ontvangen!

Lees meer

Lunch

Van woensdag tot en met zondag is ons restaurant vanaf 10:30 uur geopend voor koffie met huisgemaakt gebak. Vanaf 11:30 uur staat ook onze keukenbrigade paraat voor een lunch van de kleine kaart of uitgebreide warme lunch van onze dinerkaart. In onze kleine kaart vindt u verse en smaakvolle broodjes, soepen, salades en pannenkoeken.

Lees meer

Diner

Ook voor een sfeervol á la carte diner bent u bij “Boshuis Drie” aan het juiste adres. Naast de keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, bieden wij ook het gehele jaar door onze wildspecialiteiten aan. Onze keuken werkt met verse en eerlijke seizoensgebonden  producten. Zo zijn onze verse huisgerookte zalm en wildstoofschotel van Veluws wild twee gerechten waar onze vaste gasten regelmatig voor terugkeren!

Wij nemen reserveringen voor diner aan van 17.00 tot 18.00 uur. Wij sluiten 's avond om 20.00 uur en schenken de laatste ronde om 19.45 uur.

Lees meer

Eind september fantastisch gegeten bij het Boshuis, vriendelijke bediening en een ontspannen sfeer. Maar helaas kreeg mijn moeder na de maaltijd een tia en moest zij met ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Toen ik wilde afrekenen, werd mij gezegd mij niet daar niet druk over te maken. Dat was van later zorg. Dit vertrouwen heb ik heel erg op prijs gesteld!

Sietske van Harten

Bekijk gastenboek

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vind ons leuk