arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up close menu

Faciliteiten

Faciliteiten

Cadeauwinkeltje

In ons cadeauwinkeltje vindt u leuke hebbedingetjes, souvenirs en bijoux! Deze zijn voor zeer vriendelijke prijsjes te koop.

Golfen in Leuvenum

Op 9 km afstand vlakbij ons hotel-restaurant "De Zwarte Boer" ligt Landgoed Ullerberg. De Ullerberg is een zeer bijzondere locatie met één van de weinige privé golfbanen van Nederland. Op de unieke negen holes natuurbaan, speelt u in een oase van rust en stilte op ‘geschoren’ heide.

Spelen op de Ullerberg heidegolfbaan is ervaren hoe er decennia geleden golf werd gespeeld. Zie voor meer informatie www.ullerberg.com of stuur een mail naar info@ullerberg.com.

Boswandeling

Vanuit “Boshuis Drie” kunt u op eigen gelegenheid een wandeling starten door het Speulder- en Sprielderbos.
Deze bossen zijn de oudste aaneengesloten bossen van Nederland. Tevens kunt u onder begeleiding wandelen met:

 - Emmy van Willigen: 06-50607810 zie ook www.emmysnatuurwandelingen.nl
 - Henk Dik: 06-42037118 zie ook www.wandelingenhenkdik.nl
 - Ko de Boswachter: 06-13426049 

Segway Veluwe

Een ontzettend leuke manier om de mooie gebieden rond ons restaurant te verkennen is met Segway-Veluwe. De Segway is een zelfbalancerend elektrisch vervoermiddel welke men kan voortbewegen door naar voor of naar achteren te leunen. Naast de standaard Segway kunt u deze hippe tweewieler zelfs reserveren met extra dikke wielen om “Off Road” mee te rijden. Erg leuk als activiteit tijdens uw dagje uit, als pauze tijdens uw vergadering of wellicht in combinatie met een lunch of diner.

Wilt u meer informatie over dit vervoersmiddel met een onwijs hoge fun factor? Kijkt u dan op www.segway-veluwe.nl.