arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up close menu
Het is niet moeilijk om in dit oudste aaneengesloten bos van Nederland het roemrijke verleden te voelen. De grillig gevormde, spookachtige beuken nemen bij mist of duisternis de vormen aan van ronddolende heksen en spookachtige verschijningen. Niet voor niets noemt men het hier “Het Bos met de Dansende Bomen”. 

Geschiedenis

Het is niet moeilijk om in dit oudste aaneengesloten bos van Nederland het roemrijke verleden te voelen. De grillig gevormde, spookachtige beuken nemen bij mist of duisternis de vormen aan van ronddolende heksen en spookachtige verschijningen. Niet voor niets noemt men het hier “Het Bos met de Dansende Bomen”. 

Bekijk de tijdlijn

Faciliteiten

Wandelen door de Veluwse bossen

Vanuit “Boshuis Drie” kunt u een prachtige wandeling starten door de Sprielder- en Speulderbossen. Ons restaurant is start- en eindpunt van diverse wandelroutes. Uiteraard kunt tevens onder begeleiding wandelen met één van ondergenoemde gidsen. 

Lees meer

Cadeauwinkeltje 't Bakhuus

In het Bakhuusje dat vroeger diende om alles te koken waar een luchtje aan zat (veevoer, suikerbieten en sokken) hebben wij een Cadeauwinkeltje ingericht. Leuke hebbedingetjes, souvenirs en bijoux zijn hier voor zeer leuke prijsjes te koop

Lees meer

Hotelovernachting bij De Zwarte Boer

Combineer uw bezoek aan "Boshuis Drie" met een hotelovernachting bij het kleinste 4 sterren hotel van de Veluwe; "De Zwarte Boer".
Lees meer

Feest bij De Buurtjes

"De Buurtjes" is een sfeervolle locatie naast Boshuis Drie. Deze unieke locatie is voor besloten gezelschappen zoals tijdens uw bruiloften, partijen of vergadering uitermate geschikt. Dankzij het deels overdekte en verwarmde terras, kunt u bij minder goed weer ook binnen combineren met de frisse buitenlucht.
Lees meer

Golfen in Leuvenum

Op slechts 9 kilometer afstand vlakbij onze collega's van hotel-restaurant "De Zwarte Boer", ligt Landgoed Ullerberg.
De Ullerberg is een zeer bijzondere locatie met één van de weinige privé golfbanen van Nederland.
Op de unieke negen holes natuurbaan, speelt u in een oase van rust en stilte op ‘geschoren’ heide.

Spelen op de Ullerberg heidegolfbaan is ervaren hoe er decennia gelegen golf werd gespeeld. 

Zie voor meer informatie www.ullerberg.com.
Lees meer

Segway Veluwe

Een ontzettend leuke manier om de mooie gebieden rond ons hotel te verkennen is met Segway-Veluwe. De Segway is een zelfbalancerend elektrisch vervoermiddel welke men kan voortbewegen door naar voor of naar achteren te leunen. Naast de standaard Segway kunt u deze hippe tweewieler zelfs reserveren met extra dikke wielen om “Off Road” mee te rijden. Erg leuk tijdens uw verblijf, als pauze tijdens uw vergadering of wellicht in combinatie met een lunch of diner. 

Wilt u meer informatie over dit vervoersmiddel met een onwijs hoge fun factor? Kijkt u dan op www.segway-veluwe.nl.
Lees meer

Het team

Onze teamfoto moet nog worden gemaakt.

Bekijk ons team

Beste meneer Van Wingerden,
Een heel hartelijke groet uit het bos met de dansende bomen. Naar aanleiding van onderstaande feedback waar we erg van zijn geschrokken, proberen wij helaas vergeefs contact met u te zoeken. Onze mail welke we 23 juli hebben verzonden heeft u volgens ons niet bereikt. Mag ik u heel vriendelijk verzoeken uw telefoonnummer te mailen naar info@hetboshuis.nl?
Alvast ontzettend bedank voor de genomen moeite.
Vriendelijke groeten, Kees van Hamersveld en Ted Miltenburg

Vanuit zuidholland met vrienden naar de veluwe. Eind vd dag lekker eten. Lekker? Ja! Verder? Waardeloos. Na half uur zelf moeten vragen om de kaart. Weer veel later zelf moeten vragen om te kunnen bestellen. Voorgerecht razendsnel! Nog eens veel later eens gevraagd hoe t er voorstaat in de keuken! Chef erbij. Inmiddels 1u en 3 kwartiertjes verder en ja hoor, eindelijk! Goedmakertje? 5 drankjes! Nou nou. Dus als u 5 drankjes gratis wilt en flink wat tijd hebt? Dan naar boshuis3! Aan de kok kan t niet liggen!

Frans van wingerden

Bekijk gastenboek