arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up close menu

Bekijk onze Openingstijden
Lieve gasten!
Van 13 t/m 30 september strekken wij de beentjes en zijn wij gesloten. Wij hopen u vanaf vrijdag 1 oktober weer van harte welkom te mogen heten!
Lees meer

Sprielderweg 205
3852 MK Drie (bij Ermelo)

Bekijk onze openingstijden Lees meer

Het Boshuis

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet ons team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Bij mooi weer kunt u genieten op onze prachtige terrassen en bij slecht weer bij onze knapperende haard. Of u nu komt voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner: wij zijn er trots op u te mogen ontvangen!

Lees meer

Lunch

Van woensdag tot en met zondag is ons restaurant vanaf 10:30 uur geopend voor koffie met huisgemaakt gebak. Vanaf 11:30 uur staat ook onze keukenbrigade paraat voor een lunch van de kleine kaart of uitgebreide warme lunch van onze dinerkaart. In onze kleine kaart vindt u verse en smaakvolle broodjes, soepen, salades en pannenkoeken.

Lees meer

Diner

Ook voor een sfeervol á la carte diner bent u bij “Boshuis Drie” aan het juiste adres. Naast de keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, bieden wij ook het gehele jaar door onze wildspecialiteiten aan. Onze keuken werkt met verse en eerlijke seizoensgebonden  producten. Zo zijn onze verse huisgerookte zalm en wildstoofschotel van Veluws wild twee gerechten waar onze vaste gasten regelmatig voor terugkeren!

Wij nemen reserveringen voor diner aan van 17.00 tot 18.00 uur. Wij sluiten 's avond om 20.00 uur en schenken de laatste ronde om 19.45 uur.

Lees meer

Feesten en partijen

De sprookjesachtige locatie midden in het bos maken feesten, partijen, en jubilea onvergetelijk. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag onze mogelijkheden en bespreken wij uw wensen. Zo maken wij samen een programma op maat om uw speciale gelegenheid nog memorabeler te maken.

Lees meer

Ha! Wat een geweldige maaltijd hebben jullie geregeld voor ons! Alles super lekker en goed verzorgd. Thuis gekomen bleek er nog een waarde cheque bij te zitten die vrienden van ons in t geheim bij jullie besteld hadden! Wat een verrassing! Mede door julllie heeft ons 40 jarig huwelijksfeest extra glans gekregen ondanks alle beperkingen! Zeg, we hebben hier in Oud-Beijerland nog wel een plekje in het park voor een filiaal van jullie, hoor!! Zou leuk zijn, maar het échte Boshuis staat toch alleen maar in Drie!!

Anton Rolfes

Bekijk gastenboek

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vind ons leuk