arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up close menu

Bekijk ons afhaalmenu
Geniet ook weer heerlijk van
ons afhaalmenu!
Wij hebben uw steun
weer hard nodig!

Sprielderweg 205
3852 MK Drie (bij Ermelo)

Bekijk ons heerlijke afhaalmenu Lees meer

Het Boshuis

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet ons team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Bij mooi weer kunt u genieten op onze prachtige terrassen en bij slecht weer bij onze knapperende haard. Of u nu komt voor koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner: wij zijn er trots op u te mogen ontvangen!

Lees meer

Lunch

Van woensdag tot en met zondag is ons restaurant vanaf 10:30 uur geopend voor koffie met huisgemaakt gebak. Vanaf 11:30 uur staat ook onze keukenbrigade paraat voor een lunch van de kleine kaart of uitgebreide warme lunch van onze dinerkaart. In onze kleine kaart vindt u verse en smaakvolle broodjes, soepen, salades en pannenkoeken.

Lees meer

Diner

Ook voor een sfeervol á la carte diner bent u bij “Boshuis Drie” aan het juiste adres. Naast de keuze uit diverse vlees, vis en vegetarische gerechten, bieden wij ook het gehele jaar door onze wildspecialiteiten aan. Onze keuken werkt met verse en eerlijke seizoensgebonden  producten. Zo zijn onze verse huisgerookte zalm en wildstoofschotel van Veluws wild twee gerechten waar onze vaste gasten regelmatig voor terugkeren!

Lees meer

Feesten en partijen

De sprookjesachtige locatie midden in het bos maken feesten, partijen, en jubilea onvergetelijk. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag onze mogelijkheden en bespreken wij uw wensen. Zo maken wij samen een programma op maat om uw speciale gelegenheid nog memorabeler te maken.

Lees meer

Voor de derde keer op rij zullen wij ook nu weer Tweede Kerstdag 2017 met kinderen en kleinkinderen dineren bij Boshuis Drie. Een heerlijk relaxte ambiance, heel gastvrij en attent personeel en het eten en de wijnen laten wij ons altijd heel goed smaken. Een echte aanrader!

Anneke van Puffelen

Bekijk gastenboek

Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vind ons leuk